Volgende reis aan het plannen? Dit zijn de veiligste bestemmingen ter wereld

De beste manier om jezelf op te vrolijken als het buiten miezert of koud weer is? Je volgende vakantie plannen, uiteraard. Wie nood heeft aan inspiratie, kan de kersverse Travel Risk Map bekijken, oftewel een overzicht van de veiligste (en gevaarlijkste) landen om te reizen in 2020.

Hulporganisatie International SOS stelt elk jaar een lijst op met de meest veilige en gevaarlijke landen ter wereld. Daarbij houden ze rekening met een aantal factoren, zoals politiek geweld, sociale onrust, criminaliteit, verkeersveiligheid, medische mogelijkheden en mogelijke natuurrampen. IJsland kwam als winnaar uit de bus, en heel Europa scoort bij uitbreiding heel goed.

Een reis plannen kan ongelooflijk veel tijd in beslag nemen. Ik plande en boekte al heel wat reizen over de hele wereld. De reisorganisaties die hieronder staan opgenomen zijn diegene die ik ook gebruik. Ze zijn handig, makkelijk in gebruik en geven me altijd de beste prijzen en mogelijkheden. Kijk voor je je reis definitief vastlegt altijd nog even op deze pagina. Ik houd ze up-to-date met mogelijke acties of extra handige vondsten om je reis te boeken.

 Vluchten boeken

 Accommodatie boeken

Busreizen

Sinds 32 jaar is Flamingo Busvakanties bvba uit West-Vlaanderen (Harelbeke) Uw ideale reispartner voor meerdaagse  begeleide busreizen over geheel Europa! In ons zeer uitgebreid reisprogramma vindt U zowel natuur- als cultuurreizen. Al deze reizen zijn van een kwalitatief hoogstaand niveau en worden uitsluitend Nederlandstalig begeleid door ervaren reisleiders. Om Uw busreis in de allerbeste omstandigheden te laten verlopen zijn al onze autocars voorzien van verstelbare relaxzetels met voetsteuntjes. Dankzij de uitstekende luchtvering merkt U bijna niet dat U rijdt. Onze ervaren, vriendelijke en plichtbewuste chauffeurs zijn de onontbeerlijke schakel voor het welslagen van Uw vakantie. Ze maken er een erezaak van om U op een veilige en aangename manier naar Uw reisbestemming te voeren. Indien de afstand naar Uw vakantiebestemming te ver is zorgen we voor een tussenovernachting. Bij ons zijn er dus nooit gevaarlijke en vermoeiende nachtritten. Onze reizen zijn steeds in volpension en alle vermelde excursies zijn in de prijs inbegrepen. Bij ons begint Uw vakantie werkelijk aan uw deur want U wordt aan huis afgehaald en teruggebracht. Als dat geen service is! Onze specialiteit is dan ook “Service en kwaliteit”.